TUKENA-Työhönvalmennus

Yleinen

Onnistutaan yhdessä – Yksilöllinen työhönvalmennus kiinnittää sinut työelämään!

Tarvitsetko henkilökohtaista tukea työpaikan löytämiseen? Tarvitsetko apua omien vahvuuksiesi tunnistamiseen tai työhakemuksen kirjoittamiseen? Vai eivätkö työhakemukset johda työhaastatteluun? 

Jos vastasit kyllä, TUKENA-Työhönvalmennus on ratkaisu.

TUKENA-Työhönvalmennus on suunnattu Sinulle työnhakija, joka tarvitset yksilöllistä ja henkilökohtaista tukea työllistymisessä sekä sparrausta työnhaussa ja työsuhteen alkuvaiheessa.

Valmentaja toimii tukenasi työnhaussa. Hänellä on vahvat työelämäyhteydet ja laajat yhteistyöverkostot, joita voit hyödyntää. Hän auttaa sinua nostamaan osaamisesi ja vahvuutesi esiin. Hän voi tarvittaessa olla tukenasi myös työsuhteen alkuvaiheessa ja auttaa työnantajaa esim. työkokeilu-, palkkatuki- tai oppisopimusasioissa.

Valmentaja suunnittelee kanssasi Työhönvalmennuksen sisällön tilanteesi ja tarpeidesi mukaan. Valmennuksen kesto on keskimäärin 10-20h. Valmennuksen aikana tapaat valmentajaasi sekä kasvokkain että etäyhteydellä.

Hakeutuminen:
TE-palveluiden kautta

TUKENA-Työhönvalmennus etenee seuraavasti:

 • Valmentaja soittaa sinulle ja sopii ensimmäisen tapaamisajan
 • Orientaatio
  Valmentaja tekee kanssasi tilanteesi, osaamisesi, voimavarojesi, vahvuuksiesi ja kehittymisalueidesi kartoitusta työnhaun näkökulmasta. Yhdessä laaditte henkilökohtaisen työnhaun suunnitelmasi, asetatte tavoitteita ja suunnittelette työnhaun steppejä.
 • Hihat heilumaan!
  Osallistut yksilöohjauksiin ja toimit aktiivisesti omaa työllistymistä edistäen. Suunnitelmasi mukaisesti voit esim. tutustua eri työnhakukanaviin, työstää työnhakuasiakirjoja, harjoitella työhaastattelutilanteita, olla yhteydessä työnantajiin, käydä yritysvierailuilla, tms. Valmentajalta saat tukea ja ohjausta tarpeesi mukaisesti.
 • Siirtyminen työhön valmentajan ohjauksessa
 • Päättövaihe
  Palautteen antaminen, mahdollinen työllistyminen ja
  jatkosuunnitelman laatiminen.

valmennukset(at)lappiakoulutus.fi

Author

Ota yhteyttä

Salmela Janne

Tuntiopettaja (päätoiminen)
puh.+358401856736
Sosiaali- ja terveysala
Kemi, Meripuistokatu 21