Louen asuntola

Yleinen

Louen toimipisteen opiskelija-asuntolassa on yhteensä noin 105 vuodepaikkaa. Asuntola koostuu kahdesta rivitalosta, joissa molemmissa on seitsemän soluasuntoa sekä päärakennuksen yhteydessä olevan asuntolasiiven 2-hengen huoneista. Toinen rivitaloista on ns. koira-asuntola, jonne opiskelija voi mukanaan tuoda oman koiran. Koira-asunto on varattava/sovittava erikseen asuntolaohjaajan kanssa.

Solut ovat 2 – 4 huoneen yhteisöjä,  joissa on yhteiset keittiö, WC ja suihkutilat. Yhteistiloissa ja huoneissa on peruskalusteet ja -laitteet. Lisäksi oman huoneen viihtyvyyttä lisäämään voi tuoda kohtuullisesti omia sisustustavaroita. Päärakennuksessa sijaitsevat liikunta- ja kuntosali, olkkari, musiikkihuone, sauna sekä pyykinpesutupa ja -kuivaushuone.

Iltaisin toimintaa järjestää asuntolaohjaaja yhdessä opiskelijoiden kanssa. Yhteisissä tiloissa mm. pelaillaan konsolipelejä, biljardia, pingistä, sählyä, sulkapalloa tai vietetään mukava pizzailta elokuvien merkeissä.

Tarpeen ja tilanteen mukaan järjestetään yhteisiä reissuja ostoksille, elokuviin, keilaamaan tai  vaikkapa laskettelemaan. Joka viikko tehdään myös asiointireissu Tervolan kuntakeskukseen.

Asuntolahakemus

Täytä asuntolahakemus tästä

Koiran tuomisesta asuntolaan sovittava erikseen asuntolaohjaaja Markku Jaakon kanssa 23.6.2022 mennessä.

Voit toimittaa asuntolahakemuksen sähköisesti täytettynä 3.7.2022 mennessä lea.ruotsalainen(at)lappia.fi -sähköpostiin.

Kirjoittaja

Ota yhteyttä

Jaako Markku

Asuntolanohjaaja
puh.+358503109512
Opiskelijahuolto
Loue, Kätkävaarantie 69

Ruotsalainen Lea

Toimipaikkasihteeri
puh.+358408389241
Opiskelijapalvelut
Loue, Kätkävaarantie 69