Louen asuntola

Yleinen

Louen toimipisteen opiskelija-asuntolassa on yhteensä noin 105 vuodepaikkaa. Asuntola koostuu kahdesta rivitalosta, joissa molemmissa on seitsemän soluasuntoa sekä päärakennuksen yhteydessä olevan asuntolasiiven 2-hengen huoneista. Toinen rivitaloista on ns. koira-asuntola, jonne opiskelija voi mukanaan tuoda oman koiran. Koira-asunto on varattava/sovittava erikseen asuntolaohjaajan kanssa.

Solut ovat 2 – 4 huoneen yhteisöjä,  joissa on yhteiset keittiö, WC ja suihkutilat. Yhteistiloissa ja huoneissa on peruskalusteet ja -laitteet. Lisäksi oman huoneen viihtyvyyttä lisäämään voi tuoda kohtuullisesti omia sisustustavaroita. Päärakennuksessa sijaitsevat liikunta- ja kuntosali, olkkari, musiikkihuone, sauna sekä pyykinpesutupa ja -kuivaushuone.

Iltaisin toimintaa järjestää asuntolaohjaaja yhdessä opiskelijoiden kanssa. Yhteisissä tiloissa mm. pelaillaan konsolipelejä, biljardia, pingistä, sählyä, sulkapalloa tai vietetään mukava pizzailta elokuvien merkeissä.

Tarpeen ja tilanteen mukaan järjestetään yhteisiä reissuja ostoksille, elokuviin, keilaamaan tai  vaikkapa laskettelemaan. Joka viikko tehdään myös asiointireissu Tervolan kuntakeskukseen.

Asuntolahakemus

Täytä asuntolahakemus tästä

Koiran tuomisesta asuntolaan sovittava erikseen asuntolaohjaaja Jenna Jurvelinin kanssa.

Voit toimittaa asuntolahakemuksen sähköisesti täytettynä jenna.jurvelin(at)lappia.fi -sähköpostiin.

Kirjoittaja

Ota yhteyttä

Jurvelin Jenna

Maataloustyönohjaaja
puh.+358401597212
Opiskelijahuolto
Loue, Kätkävaarantie 69