Omatoiminen liikunta

Yleinen

Lappian ja sen yhteistyöverkoston tuottamien palvelujen lisäksi haluamme mahdollistaa opiskelijoillemme mahdollisimman kattavan ja laadukkaan omatoimisen liikunnan ympäristön. Työkyvyn ja hyvinvoinnin ylläpitäminen opintokokonaisuuksien lisäksi tuemme opiskelijoitamme kiinnostavan elinikäisen liikuntaharrastuksen löytämisessä.  Alle on kerätty paikkakuntakohtaisesti joko ilmaisia tai Lappian opiskelijoilleen neuvottelemia liikuntapaikkoja. Tarvittaessa ole reilusti yhteyksissä myös Liikkuva Lappia opettajiin esim. tiloihin tai välineisiin liittyvissä asioissa. 

Keminmaa

Kallin hiihtokeskus Keminmaa

Lappia tarjoaa tänäkin vuonna Lappian opiskelijoille mahdollisuuden lasketteluun Kallin hiihtokeskuksessa Keminmaassa. Kerro lipunmyynnissä nimesi ja olevasi Lappian opiskelija niin saat kausikortin päiväksi käyttöösi ilmaiseksi. Kortti palautetaan päivän päätyttyä. Lappian kausikorteille ei ole varausjärjestelmää.

Lauta / suksivuokra koko päivä: Lappian opiskelijoille viikolla ilmainen, viikonloppuisin 15€/pv
Kallin hiihtokeskus on avoinna: ma-pe 16-20 ja la-su 11-18

Tiedustelut: 040 0175347 / info(at)kallinhiihtokeskus.fi
Kallinkankaantie 169, 94400 Keminmaa
www.kallinhiihtokeskus.fi

Kemi

Kemin uimahalli

Kemin uimahalli on suljettuna 8.7.-17.9.2023. Huoltotauko on normaalia pidempi, koska uimahallin ilmanvaihdon sisäänottokanaviin joudutaan tekemään muutoksia viereen rakennettavan liikuntahallin vuoksi.

Uimahalli avataan maanantaina 18.9.2023 kello 7.00.

Kemin liikuntapalvelut ja uimahalli tarjoavat mahdollisuuden Ammattiopisto Lappian opiskelijoilla käydä ILMAISEKSI uimassa tai kuntosalilla Kemin uimahallissa maanantaista perjantaihin klo 12.00-16.00 välisenä aikana (kirjautuminen sisään viim. 16.00). Kyseinen mahdollisuus ei oikeuta muiden uimahallin palvelujen ilmaiskäyttöön, kuten esimerkiksi ohjattuihin toimintoihin osallistumista ilmaiseksi. Lappian opiskelijat pääsevät ilmaiseksi uimahalliin esittämällä kuvallisen opiskelijakortin, josta selviää oppilaitoksen nimi. Myös Lappian opiskelutodistus käy, tällöin opiskelijan tulee lisäksi todistaa virallisesti henkilöllisyytensä (kuvallinen henkilökortti, ajokortti jne.). HUOM! Opiskelija voi itse ladata opiskelutodistuksen sähköisestä opintotoimistosta.

Kemin kaupungin sisäliikuntapaikat
Tarjonnasta löytyy kuntosaleja, koulujen liikuntasaleja ja tervahallin palvelut. 

Kemin kaupungin ulkoliikuntapaikat
Tarjonnasta löytyy mm. Frisbeegolf mahdollisuudet, kuntoreitit, luontoliikunta mahdollisuudet laavuineen, urheilukentät (talvi- ja kesäurheilu) sekä uimapaikat.

EasyFit Kemi tarjoaa liikuntaedun Lappian opiskelijoille ja henkilöstölle 2022-2024. Saat edun verkkokaupastamme ww.easyfit.fi kampanjakoodilla LPIA23P, (kaikki isoilla kirjaimilla). Aloitusmaksu 0 € ja valitse PLUS- sopimus. Kuukausimaksu on 24,90 €/kk. Etu on henkilökohtainen. Kun noudat kulkukorttia, varaudu esittämään opiskelijakortti tai henkilöstökortti. Akatemiaurheilijoille hinta on 19,90 € /kk (sisältää myös laiteopastuksen).

Muonio

Freeride Academy Muonio on Ammattiopisto Lappian ja Muonion lukion yhteydessä toimiva vapaalaskuun ja turvalliseen vuorilla liikkumiseen keskittyvä valmennusakatemia.

Freeride Academyssa voit yhdistää opintosi ja urheilemisen joustavasti ja mielekkäästi ammattitaitoisten ja osaavien valmentajien ja opettajien johdolla.

Tornio

Tornion keilahalli
Opiskelijaryhmillä on mahdollisuus hyödyntää keilahallin palveluja – ota yhteyttä Markus Hiukkaan (markus.hiukka@lappia.fi/ puh 050 461 1330)

Tornio uimahalli
Tornion liikuntapalvelut ja uimahalli tarjoaa Ammattiopisto Lappian opiskelijoilla on mahdollisuuden käydä ILMAISEKSI uimassa Tornion uimahallissa, maanantaista perjantaihin klo 12.00-16.00 välisenä aikana (kirjautuminen sisään viim. 16.00). Tarjous ei oikeuta muiden uimahallin palvelujen ilmaiskäyttöön, kuten esimerkiksi ohjattuihin toimintoihin osallistumista ilmaiseksi. Lappian opiskelijat pääsevät ilmaiseksi uimahalliin esittämällä kuvallisen opiskelijakortin, josta selviää oppilaitoksen nimi. Myös Lappian opiskelutodistus käy, tällöin opiskelijan tulee lisäksi todistaa virallisesti henkilöllisyytensä (kuvallinen henkilökortti, ajokortti jne.). HUOM! Opiskelija voi myös itse ladata opiskelutodistuksen sähköisestä opintotoimistosta.

Tornion Kaupungin sisäliikuntapaikat
Tarjonnasta löytyy kuntosaleja, koulujen liikuntasaleja ja putaanhallin palvelut

Tornion kaupungin ulkoliikuntapaikat
Tarjonnasta löytyy mm. Frisbeegolf mahdollisuudet, kuntoreitit, luontoliikunta mahdollisuudet, urheilukentät (talvi- ja kesäurheilu), tenniskentät sekä uimapaikat.

HyväFiilis tarjoaa Lappian opiskelijoille ja henkilökunnalle mahdollisuuden kuntosali ja ryhmätoimintaan. Opiskelijoiden kuukausihinta on 35 €/kk ja henkilökunnalle 39 €/kk. Kortti on voimassa kuukauden kerrallaan ja sisältää ensimmäisen ohjelman ja ohjauksen salille. Akatemiaurheilijoiden harjoitteluun kortin hinta on 27 €/kk. Ryhmäliikunnan kertakäynnin hinta on 8 €/kerta.

Kirjoittaja