Omatoiminen liikunta

Yleinen

Lappian ja sen yhteistyöverkoston tuottamien palvelujen lisäksi haluamme mahdollistaa opiskelijoillemme mahdollisimman kattavan ja laadukkaan omatoimisen liikunnan ympäristön. Työkyvyn ja hyvinvoinnin ylläpitäminen opintokokonaisuuksien lisäksi tuemme opiskelijoitamme kiinnostavan elinikäisen liikuntaharrastuksen löytämisessä.  Alle on kerätty paikkakuntakohtaisesti joko ilmaisia tai Lappian opiskelijoilleen neuvottelemia liikuntapaikkoja. Tarvittaessa ole reilusti yhteyksissä myös Liikkuva Lappia opettajiin esim. tiloihin tai välineisiin liittyvissä asioissa. 

Keminmaa

Kallin hiihtokeskus Keminmaa

Lappia tarjoaa tänäkin vuonna Lappian opiskelijoille mahdollisuuden lasketteluun Kallin hiihtokeskuksessa Keminmaassa. Kerro lipunmyynnissä nimesi ja olevasi Lappian opiskelija niin saat kausikortin päiväksi käyttöösi ilmaiseksi. Kortti palautetaan päivän päätyttyä. Lappian kausikorteille ei ole varausjärjestelmää.

Joululoman ajan olemme avoinna joka päivä kello 11.00-18.00, mutta 24.12 ja 25.12 olemme suljettuina. 

Lauta / suksivuokra koko päivä: Lappian opiskelijoille viikolla ilmainen, viikonloppuisin 15€/pv
Kallin hiihtokeskus on avoinna: ma-pe 16-20 ja la-su 11-18

Tiedustelut: 040 0175347 / info(at)kallinhiihtokeskus.fi
Kallinkankaantie 169, 94400 Keminmaa
www.kallinhiihtokeskus.fi

Kemi

Kemin Tennis- ja keilahalli
Opiskelijoilla on mahdollisuus ILMAISEKSI pelata tennistä, sulkapalloa tai keilata arkisin kello 12-17 välisenä aikana. Varaa aika joko soittamalla keilahallille tai käymällä paikanpäällä (opiskelijatodistus mukaan).

Kemin uimahalli
Kemin liikuntapalvelut ja uimahalli tarjoavat mahdollisuuden ammattiopisto Lappian opiskelijoilla käydä ILMAISEKSI uimassa tai kuntosalilla Kemin uimahallissa maanantaista perjantaihin klo 12.00-16.00 välisenä aikana (kirjautuminen sisään viim. 16.00). Kyseinen mahdollisuus ei oikeuta muiden uimahallin palvelujen ilmaiskäyttöön, kuten esimerkiksi ohjattuihin toimintoihin osallistumista ilmaiseksi. Lappian opiskelijat pääsevät ilmaiseksi uimahalliin esittämällä kuvallisen opiskelijakortin, josta selviää oppilaitoksen nimi. Myös Lappian antama todistus opiskeluoikeudesta käy, tällöin opiskelijan tulee lisäksi esittää henkilöllisyystodistus.

Kemin kaupungin sisäliikuntapaikat
Tarjonnasta löytyy kuntosaleja, koulujen liikuntasaleja ja tervahallin palvelut. 

Kemin kaupungin ulkoliikuntapaikat
Tarjonnasta löytyy mm. Frisbeegolf mahdollisuudet, kuntoreitit, luontoliikunta mahdollisuudet laavuineen, urheilukentät (talvi- ja kesäurheilu) sekä uimapaikat.Kuntosali ja ryhmäliikuntaa EasyFitin Kemin salilla. Lappian opiskelijoille on käytössä Kemissä Easy Fitin kuntosali  ja ryhmät (valtakatu 7-9). Opiskelijoiden ja henkilökunnan kuukausihinta on 24,90 €/kk. Kortti voimassa kuukauden kerrallaan.  Kortti voimassa kuukauden kerrallaan. Ryhmäliikunnan kertakäynnin hinta on 9,90 €/kerta (opiskelijatodistus mukaan).

Tornio

Tornion keilahalli
Opiskelijaryhmillä on mahdollisuus hyödyntää keilahallin palveluja – ota yhteyttä Markus Hiukkaan (markus.hiukka@lappia.fi/ puh 050 461 1330)

Tornio uimahalli
Tornion liikuntapalvelut ja uimahalli tarjoaa ammattiopisto Lappian opiskelijoilla on mahdollisuuden käydä ILMAISEKSI uimassa Tornion uimahallissa, maanantaista perjantaihin klo 12.00-16.00 välisenä aikana (kirjautuminen sisään viim. 16.00). Tarjous ei oikeuta muiden uimahallin palvelujen ilmaiskäyttöön, kuten esimerkiksi ohjattuihin toimintoihin osallistumista ilmaiseksi. Lappian opiskelijat pääsevät ilmaiseksi uimahalliin esittämällä kuvallisen opiskelijakortin, josta selviää oppilaitoksen nimi. Myös Lappian antama todistus opiskeluoikeudesta käy, tällöin opiskelijan tulee lisäksi esittää henkilöllisyystodistus.

Tornion Kaupungin sisäliikuntapaikat
Tarjonnasta löytyy kuntosaleja, koulujen liikuntasaleja ja putaanhallin palvelut

Tornion kaupungin ulkoliikuntapaikat
Tarjonnasta löytyy mm. Frisbeegolf mahdollisuudet, kuntoreitit, luontoliikunta mahdollisuudet, urheilukentät (talvi- ja kesäurheilu), tenniskentät sekä uimapaikat.

Kuntosali ja ryhmäliikuntaa BodyCenterillä. Lappian opiskelijoille on käytössä Body Centerin tilat Torniossa Torikadulla. Opiskelijoiden kuukausihinta on 25 €/kk. Kortti voimassa kuukauden kerrallaan. Henkilökunnan osalta hinta on 30 €/kk. Kortti voimassa kuukauden kerrallaan. Ryhmäliikunnan kertakäynnin hinta on 5 €/kerta (opiskelijatodistus mukaan).

Author