Sähköinen opintotoimisto Atomi

Lappiassa on otettu käyttöön Atomi-palvelu, jonka kautta voit ladata itsellesi tarvitsemiasi sähköisesti allekirjoitettuja dokumentteja mm. opiskelutodistuksen ja opintosuoritusotteen. Atomi-palveluun kirjaudutaan oppilaitoksen tunnuksilla.

Kirjoittaja

Opiskelijan itseladattavat dokumentit

Opiskelutodistuksen tai opintosuoritusotteen saat ladattua Atomi-palvelusta. Lataa ja tallenna todistus omalle laitteellesi.

Tutkintotodistus

Tutkintotodistukset annetaan sähköisinä 1.8.2023 alkaen.  Jos haluat oikeaksi todistetun jäljennöksen paperilla, sinun tulee laittaa Wilman lomakkeeseen merkintä ”haluan todistuskopion paperisena”. Paperikopio ei ole virallinen tutkintotodistus.

Todistuksen saa Atomi-palvelusta. Kirjaudu Atomiin koulun O365-tunnuksellasi eli sähköpostiosoitteellasi (@edu.lappia.fi). Tunnus on voimassa valmistumisen jälkeen vielä 30 vrk.  Lataa ja tallenna todistus omalle laitteellesi. Mikäli linkin voimassaoloaika on päättynyt, laitathan meille viestiä opiskelijapalvelut(at)lappia.fi.

Sähköinen todistuksesi on oikea ja alkuperäinen. Älä avaa todistustasi Wordin muokkaustilassa tai koita muuten muokata todistustasi, koska se rikkoo todistuksen sähköisen varmenteen.

Sähköisesti allekirjoitetun todistuksen voi varmentaa Lappian sivuilta tai Digi- ja väestöviraston palvelussa.

Valmistuvan muistilista (PDF)