Muonion asuntola

Yleinen

Muonion asuntola,
ystävät ympärillä,
Naurua ja iloa täynnä,
Koti, jossa onnen löytää.

– Remu Linnala

Muonion asuntolapaikat ovat tarkoitettu ensisijaisesti oppivelvollisille perustutkintoa suorittaville opiskelijoille. Asuntolapaikka myönnetään lukuvuodeksi kerrallaan.

Muonion asuntola sijaitsee osoitteessa Pirkantie 32 99300 Muonio, ja matkaa oppilaitokselle tulee noin 400 metriä. Asuntola koostuu 3 rakennuksesta, ja jokaisessa rakennuksessa on kaksi 8 hengen huoneistoa. Huoneistot sisältävät yhteiset keittiö-, oleskelu-, suihku- ja wc-tilat. Pyykinpesukone löytyy saunatilojen yhteydestä erillisessä tilassa.

Tavoitat meidät toimistosta tai puhelimitse/viestillä/WhatsAppilla numerosta 040 527 4526. Tallenna tämä numero puhelimeesi!

Liikuntamahdollisuudet ovat hyvät myös vapaa-ajalla. Koulun liikuntasalia on mahdollisuus hyödyntää sekä Muonion kunnalla on kuntosali, jossa voi käydä avainpanttimaksua (30 €) vastaan. Kunnan kuntosalin avaimia voi noutaa sivistystoimistosta B-talon 2. kerroksesta.  Olos Polar Centerillä on mahdollisuus käydä katsomassa elokuvia myös arkena. Musiikista innostuneille on mahdollisuus hyödyntää Nuorisotila Tippalan bänditilaa, josta löytyy hyvin varustettu soittokalusto. Bänditilasta löytyy nyt myös digitila! Digitilassa on käytettävissä kuusi raskaaseen pelikäyttöön soveltuvaa tietokonetta. Asuntolaohjaajan tilasta löytyy myös lautapelejä, joita voi porukalla pelailla.

Lue lisää Muonion kunnan vapaa-ajan aktiviteeteista

Asuntolahakemus

Täytä asuntolahakemus tästä

Voit toimittaa asuntolahakemuksen sähköisesti täytettynä asuntolahakemukset.muonio(at)lappia.fi tai postitse osoitteeseen

Ammattiopisto Lappia / Asuntola
Koulutie 8
99300 Muonio

Kirjoittaja